SINIR ÖTESİ OPERASYON İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Seçim Hükümeti'nde görev alan bağımsız bakanların Meclis çalışmalarına katılmak üzere yemin etmeleri gerektiğini kaydetti. Ünal, "Meclis muhtemelen 1 Ekim'den önce olağanüstü toplanarak tezkeresini görüşecek" diye açıkladı.

Şu anda bakanların yemin etmelerini gerektiren bir durumun söz konusu olmadığını ifade eden Ünal, "Meclis 1 Ekim'de çalışmalarına başladığında da yemin edebilirler. Ama 1 Ekim'de süresi dolan bir tezkere var. O yüzden 1 Ekim'den önce muhtemelen Meclis toplanıp bu tezkereyi görüşecek" dedi.

Ünal, şu anda kesin karar verilmiş bir tarih olmadığını belirterek, siyasi partilerin grup başkanvekilleri ve Meclis Başkanıyla görüşüp, Meclis'in olağanüstü toplanmasıyla ilgili tarihin belirleneceğini kaydetti.

kaynak: takvim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817