Sır perdesi aralandı
 Körfez’de geçtiğimiz gün akşam saatlerinde cesedi bir ağaca asılı olarak bulunan Levent Asal’ın, ilçedeki uyuşturucu satıcılarının kurbanı olabileceği tahmin ediliyordu. Ancak yapılan otopsiler sonucunda olayın intihar olduğu polis ekipleri tarafından tespit edildi.

Körfez Hacı Osman Mahallesi üzerinde Tem Otoyolunun yaklaşık 100 metre ilerisinde orman içinde ağaca asılı olarak bulunan Levent Asal’ın yine aynı mahallede Dere Sokak numara 12’de yaşadığı öğrenildi.

ANNESİ DE İNTİHAR ETMİŞ

Ailenin tek çocuğu olan genç adam, Rota Limanı’nda çalışıyordu. Gübretaş Fabrikası’ndan emekli olan Mehmet Asal’ın oğlu olan Levent Asal’ın arkadaşları, kendisini önceki gün gördüklerini ve gayet iyi olduğunu söylediler. Cesedi bulan ve çobanlık yapan Yaşar Yaman’da ifadesinde genç adamı üç gün önce bölgede gördüğünü söylemişti. İddialara göre Levent Asal’ın annesinin de 1998 yılında intihar ettiği belirtildi.

UYUŞTURUCU KULLANIYORDU

Baba Mehmet Asal,  oğlunun uyuşturucu kullandığını ve bu nedenle de yargılanıp, içici olduğu için denetimli serbestlik koşuluyla bırakıldığını söyledi. Mehmet Asal, çok uyarmasına rağmen oğlunu bu çevreden kopartamadığını ve tedavi de ettiremediğini belirterek, ‘’Oğlumun çevresinde kötü arkadaşları vardı ama kendisini ayıramadık. Uyuşturucu kullanıyordu ama işine gidip geliyordu’’ dedi.

OĞLUNUN CENAZESİNİ ALMADI

Levent Asal İzmit’te Asri Mezarlık  Morgun’da yapılan otopsisinin ardından Körfez Bağdat Camiinde kılınan  cenaze namazının ardından Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Yapılan otopsi sonrasında, genç adamın vücudunda kesici ve delici alet izine rastlanmadığı öğrenildi.  Genç adamın cenazesini almaya ise yakınları geldi. Babası cenazeyi almadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817