Sıra artık gençlerin olmalı

AK Parti’den Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği’ne aday adayı olan Bilal Bozkurt, yaklaşan seçimler öncesinde oldukça iddialı. Körfez’in en genç siyasetçilerinden Bilal Bozkurt, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile bir araya geldi.

ADAY ADAYLARI

YALNIZ BIRAKMADI

Bozkurt’u parti binasında yaptığı adaylık açıklamasında belediye başkan aday adaylarından Engin Koyun, Ali Çakır, Sinan Barış Kaya ve İsmail Baran’ın yanı sıra, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Allak, eski meclis üyelerinden Kıyas Bozkurt, İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın ile eşi de yalnız bırakmadı.

BAŞBAKAN’IN YOLUNDA

AK Parti’nin ülkenin geleceğini tesis etme konusunda önemli hamleler yaptığını dile getiren Bilal Bozkurt, “Başbakanımız gençlere büyük önem veriyor. Ayrıca her sorumlu genç vatandaşın da elini bu işin altına koymasını istiyor. Bizler inşallah kendisinin açtığı yolculukta yükünü hafifletmek amacı ile göreve talip oluyoruz. Büyüklerimizin yanında yetişerek Körfez ilçemiz, Kocaeli ve Türkiye’ye katkı sunmak istiyoruz” diye konuştu.

Bilal Bozkurt'un açıklamasına Ak Parti Körfez Belediye Başkan aday adaylarıda destek verdi





 Körfez İlçenin en genç adayı olan Bilal Bozkurt'u Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu
tebrik etti. 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengiz Bal 10 yıl önce

türkiye'nin önü sen gibi genç yöneticlerle göz alıcı aydınlığa gebe. desteğimiz gençlere olacaktır. yolun açık olsun başkan yolumuz gençlerle aydın olsun..

Avatar
Gökhan AYDIN 10 yıl önce

kardeşim basarılar dilerim allah utandırmasın

Avatar
Muzaffer Aküzüm 10 yıl önce

yolun bahtın açık olsun kardeşim, makam mevki için değil hizmet için çalıştığın ortada allah yardımcın olsun...

Avatar
mehmet yalçınkaya 10 yıl önce

başbakanımızın çizmiş oldugu yoldan ayrilmaman ümidiyle.. yolun açık olsun. yolun hepimizin yolu. alnımız ak, yolumuz ak.

Avatar
ugurcan tutak 10 yıl önce

gece gunduz demeden hizmet askiyla calisan bilal baskana bu ciktigi kutlu yolda basarilar diliyorum.

banner2817