banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Sıra Gecesinde ‘Engelsiz’ Eğlence

Aşıklar Otağı’nda gerçekleştirilen etkinlikte türküler söylendi, çiğköfteler yoğuruldu

Körfez Belediyesi, ‘sevgi varsa, engel yoktur’ sloganı ile ilçede bulunan engelli bireyler ile  ‘sıra gecesi’ etkinliği düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Esentepe Mahallesi’nde bulunan Aşıklar Otağı’nda düzenlenen etkinliğe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut, engelli meclisi yönetim ve üyeleri ile ilçede yaşayan engelli vatandaşlar katıldı.

TÜRKÜ DOLU PROGRAM

Türkülerin söylendiği, çiğköftenin yoğrulduğu programda kısa da bir konuşma yapan Başkan Şener Söğüt, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımızın günlük hayatta yaşadıkları sorunları hepimiz iyi biliyoruz. Gerek hükümetimiz gerekse yerel yönetimler olarak bizler bunların çözümü noktasında adımlar atıyoruz. Sadece 3 Aralık’ta değil, yılın her günü sizlerle beraberiz ve yanınızdayız.

BAŞKAN SÖĞÜT, “AYNIYIZ, YAN YANAYIZ”

Hepimiz aynıyız ve yan yanayız.  Bugün de sizlerle bir arada olmak, birlikte eğlenmek için bu programı düzenlendik. Geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi. Başkan Söğüt’ün konuşması sonrasında sıra gecesi ekibi sahne aldı, türküler seslendirdi. Başkan Söğüt de etkinliğe katılan vatandaşlarla birlikte türkülere eşlik edilirken, çiğköfte yoğuruldu ve ikram edildi. Engelli vatandaşlar da Başkan Söğüt’e güzel etkinlikten dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826