Şirinoğlu : Çok güçlü bir Türkiyeye doğru ilerliyoruz

 

Körfez İlçede 2013 – 2014 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle tören düzenlendi. Tören sonrası protokol öğrencilerle birlikte sınıflara girdi.

 

Körfez İgsaş Orta okulunda düzenlenen törene Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci,okul  müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Okul müdürü Nusret Çiftçi ile Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci’nin ev sahipliği yaptığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Öğrenci andının okunmasından sonra 8. Sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine “Okula Hoş Geldiniz” çiçeği verdiler. Okul müdürü Nusret Çiftçi’nin açılış konuşması akabinde, Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci ve Kaymakam Mahmut Şirinoğlu günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar. Çok güçlü bir Türkiye ye doğru ilerlediğimizi söyleyen Kaymakam Şirinoğlu, bu kadroları yetiştiren eğitimcileri üstün gayretlerinden dolayı kutluyorum dedi.





 

Tören protokol konuşmalarından sonra, okunan şiirler ve halk oyunlarıyla devam etti. İgsaş A.Ş. nin Okula yaptığı katkılardan dolayı Kaymakam Şirinoğlu, İgsaş A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Taner Doğan’a plaket vermesinden sonra 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı.Zilin çalmasıyla birlikte öğrenciler ile protokol  sınıftaki sıralarına geçtiler.Tören,tüm sınıfların gezilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817