Şirinoğlu KTO’yu ağırladı

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kırcı, Şener Söğüt, Erkan Çağlayan, Mustafa Genç, Mustafa Gülçan, Veli Yıldız ve Meclis Katip Üyesi Hamza Küpeli’den oluşan ve Oda seçimlerini yeni tamamlayan KTO heyeti Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez İlçe Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, KTO Yönetimine teşekkür ederek, “Daha önceki çalışmalarımızda gerek beraber düzenlediğimiz eğitimlerimiz, gerekse ziyaretlerimizle ortak paylaşımlarımız oldu. Körfez ilçemiz için bir şeyler yapabilmek için aynı düşünceleri paylaştık, aynı heves, aynı heyecanı duyduk. Körfez Ticaret Odası’nın başarılı çalışmalarından her daim gurur hissettik. Çalışmalarımızda resmiyeti değil samimiyeti ön planda tuttuk. Yine aynı şekilde çalışamalarımıza devam edeceğiz. Yeni Yönetiminiz hayırlı olsun.” açıklamalarında bulundu.  Ziyaret sonrasında, KTO Yönetim Kurulu Körfez İlçe Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817