ŞİRİNYALI HALKI AYAKLANDI

Şirinyalı Mahallesi 3 Evler Mevkii’nde oturan 40 hane sakini D-100  Karayolu’nu her gün karşıdan karşıya geçtikleri noktanın demir bariyerlerle kapatılmak istendiğini görünce isyan ettiler. Mahalle sakinleri yetkililerden bariyerlerin durdurulmasını isteyerek, ‘’1 kilometre ilerde bir üst geçit yapıldı ve yazlık sahiplerine hitap ediyor. Kaldı ki yazlıklarda kalan fazla insan da yok ve üst geçit kullanılmıyor. Bu mahallede 40 hanede en az 150 insan var. Öğrencilerimiz, engellilerimiz var ve tek geçiş noktamız burası. Kullanılmayan bir üst geçidi koyan yetkililer bizi duymadılar bile. Üstelik koyulan üst geçitten buraya geliş için bir yan yolda yok. Bu bariyerler bizi ya hapsedicek, ya da bariyerlerden atlarken düşüp canımızdan olacağız. Yetkililer ya bu çalışmadan vazgeçsin, ya da hizmeti doğru noktada hak eden insanlara verip üst geçit yapsınlar. Aksi halde yolu kesip eylemler yapacağız’’ dediler.

Mahalleye en yakın noktada yapılan üst geçidin, çok az sayıda insana ve mevsimlik olarak hizmet verdiği belirtildi. Her gün hayatlarını tehlikeye atarak D-100’ü karşıdan karşıya geçen vatandaşlar, bundan da mahrum kalınca isyan ettiler. Mahalle Muhtarı  Nuri Acar, yetkililere defalarca durumu ilettiklerini fakat sonuç  alamadıklarını söylediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817