Şirinyalı Sakinleri İstedi, Büyükşehir Ekipleri Yerine Getirdi

 

Şirinyalı’ya yapılan durakla ulaşım daha kolay hale geldi

Körfez Şirinyalı sakinlerinin durak talebini kısa sürede yerine getiren Büyükşehir ekipleri, bölgede ulaşımın daha kolay ve güvenilir olmasını sağladı

Vatandaşlar tarafından yapılan talep doğrultusunda Şirinyalı Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü ’nün Büyükşehir Belediyesine başvurması sonrası çalışmalara başlandı. Büyükşehir ekipleri, vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan köprünün altına durak cebi ve kapalı durak yaparak toplu taşıma araçlarından inerek karşıya geçecek vatandaşların ulaşımını kolaylaştırdı.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Şirinyalı Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü, çalışmaların tamamlanmasıyla Körfez Şirinyalı halkının hizmetine sunulan durağın vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak olması sebebiyle yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

DURAK CEBİ, BORDÜR, V KANAL…

D-100 Karayolu Körfez Şirinyalı mevkiinde üst geçit altına durak cebi yapan Fen işleri ekipleri, çalışmalar kapsamında 300 metre bordür, kaldırım ve yağmur suyunu tahliye için v kanal yaptı.

KAPALI DURAK YAPILDI

16 metreküp beton dökülen durak celbinin arkasına her hangi bir toprak kayması olmaması için vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla taş duvar örüldü. 35 ton asfalt serimi yapılan durak cebi kapalı durak montajı sonrası vatandaşların toplu taşıma araçlarından inerek üst geçitten karşıya rahatlıkla geçebilecekleri güvenli bir şekle getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817