Şirket kurulumu Körfez Ticaret Odası’yla  çok daha kolay olacak
 Torba yasa kapsamında meclisten gecen ve yasalaşan kanunla artık şirket kurmak hem daha kolay hem daha ucuz. KTO konuyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede, “2017 yılında şirket kuruluşlarına ilişkin yeni düzenlemelerle şirket kuruluşlarında yeni üyelerimize pek çok konuda kolaylık sağlıyor. Yeni düzenleme ile Şirket Kuruluşunda odalar tek durak ofise dönüştürüldü” dedi.

 

PEKİ, NE GİBİ KOLAYLIKLAR VAR

Artık şirket kuracak kişiler, şirket kuruluşları için noterlere gitmek zorunda değil. Odalardaki ticaret sicil müdürlüğünden onay alabilecek.  Böylece hem zamandan tasarruf edecek hem de 411 lira ücreti artık ödemeyecek. Ayrıca Ticaret Sicili Hizmet Bedeli de artık Asgari ücretin yüzde 10’u ile sınırlandırıldı. Mali müşavirlik ücretleri yüzde 50 oranında düşecek. Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’ne verilen ilan ücretinde de yeni düzenleme ile yüzde 15 indirim yapıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817