SİRMEN: “ADAY OLDUM AKP’İLERİ TELAŞ ALDI”
CHP İzmit Belediye başkan aday adayı Sefa Sirmen, Yenişehir Mahallesi merkez kıraathanesinde partilileriyle bir araya geldi. Sirmen'i oldukça kalabalık partili grup karşılarken partililer Sirmen'e yakın ilgi gösterdi. Yenişehir Mahallesi'nin görev yaptıkları sıkıntılı dönemlerde her zaman yanlarında durduğunu söyleyen Sirmen, mahalle sakinlerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Partililerine seslene ve ön seçimde destek isteyen Sirmen, adaylık dosyasını verdiği günden buyana AKP'yi bir telaşın aldığını söyledi. 
 
YAPTIKLARI KONUTLAR ZENGİNLERE
Belediye başkanlığı döneminde halka yönelik projeler ürettiklerini ifade eden Sefa Sirmen, “ Biz Yuvam Akarca Konutları'nı yaptık. İnsanlara kendi paraları ile alabilecekleri şartlarda konut imkânı sunduk. Şimdi sadece reklam için trilyonlar harcıyorlar. Bunlar halka yönelik proje üretmiyor, zengin insanlara yönelik proje üretiyorlar. Onca gelirle halk için Yenişehir Mahallesi için ne yaptılar” diye sordu. Belediyeye seslenen Sirmen, “Senin işin dar gelirli vatandaşa hizmet ama bunu yapmıyorsun” açıklamasında bulundu.
 
BELEDİYELERİ ALACAĞIZ
Pazar günü yapılacak olan ön seçimde aday adaylarının yarışarak belediye başkan adayının belirleneceğini belirten Sirmen, “Pazar günü seçimleri kazanma mücadelesi verecek aday belirlenecek. Bu kararı üyeler vereceği için kimse darılmayacak. El birliği ile belediyeler AKP'nin elinden alınacak. İlk defa bu kadar zaman sonra partililer harekete geçti. Tüm partililer oy kullanmazsa bu CHP için büyük bir eksiklik olur. Geçmişte de partililere verilen görevleri partililerimiz eksiksiz yerine getirilmiş ve zafer kazanılmıştır” diye konuştu.
 
TÜRKİYE'NİN EN ÇOK KONUŞULAN KENTİ OLACAĞIZ
Bir türlü bitmek bilmeyen eski yeni tartışmasına değinen Sirmen, “Halkta karşılığın varsa siyasetin devam eder. Fikirler değişebilir, yenilenebilir. İstanbul ile Ankara AKP'nin elinde. Şimdi İzmir'i almaya çalışıyorlar. Artık CHP'de böyle hesaplar yapıyor. Bakın Mustafa Sarıgül'ün adaylığı kesinleşti. İstanbul'u kazanacağız. İnşallah İzmit'i de, Büyükşehir'i de kazanacağız. Artık örgütle ve halkla aramıza kimse giremeyecek. Yeniden İzmit'i Türkiye'nin en çok konuşulan kenti haline getireceğiz” dedi.
 
Sirmen, “Benim emekliliğim gelmiş olabilir ama borcum devam ediyor. Bireysel beklentim yok ama partinin bana ihtiyacı olduğunu görüyorum. Öyle değilse partililer bana görev vermez. Ben 2002 yılında İzmit'ten ayrılırken Kocaeli'nin Büyükşehir yapmak için Ankara'ya gittim. Kocaeli'nin ilk önergesini milletvekili olarak ben verdim. Kocaeli'nin çıkarları söz konusu olduğu zaman siyaset yapmamak gerek ” açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817