Sirmen, “Bana yapılanların telafisi yok”
(Bizim Kocaeli Gazetesi'nin haberi)

CHP eski Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen, dün akşam saatlerindeCHP İzmit ilçe kongresinin ardından ilçe binasına gecikmiş bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. CHP İzmit ilçe örgütü yönetim kurulu ve belediye meclis toplantısının olduğu günü seçen ve herkesle aynı anda sohbet etmek isteyen Sirmen, toplantı öncesinde ilçe binasına geldi. Çok sıcak ve samimi karşılanan Sirmen, partideki herkesle tek tek tokalaşarak selamlaştı. 
 

HEPSİ 2 MİLYAR DOLARA YAPTIK 
CHP`li belediye meclis üyesi Fikret Gökmen`in Yuvacık Barajıyla ilgili açıklamalarına Sirmen eleştirilere cevap vererek başladı. Sirmen “3 dönem belediye başkanlığı yaptığımı dönemde 2 milyar dolar gelirimizle hem Yuvacık barajını, hem çöp tesislerini hem de şuan ilde ne varsa onların hepsini yaptık. Şimdi ise yıllık olarak belediyeye 2 milyar dolar geliyor. 860 milyon dolara mal ettiğimiz Yuvacık Barajı şuan satılsa 7-8 milyar dolara satılır” dedi. 
 

BANA YAPILANLARIN TELAFİSİ YOK 
Kendisine yapılan yanlışların telafisinin olmadığını söyleyen Sirmen “Bugüne kadar bizim yaptığımız hizmetlerin üzerine böylesine büyük ne yaptıklarını iktidara sormak lazım. İktidarda olanlar yapacakları işleri olmadığı zaman, projeleri olmadığı zaman en kolay yaptıkları iş olan suçlamayı seçiyorlar. Bunların yaptıkları iş çamur at izi kaslındır. Bir Başbakan`ın yıllardır eleştirdiği başka belediye başkanı yoktur. Bana yapılan yanlışların telafisi yoktur” diye konuştu.  
 

İZMİT BELEDİYESİNİ KAZANDIRSIN
Yeni yönetime başarılar dileyen ve neden geç geldiğini söyleyen Sirmen “Araya Ramazan girdi, sonra da çalışmalarını uzaktan takip etmek istedim. Şuana kadar yapılan çalışmaları başarılı buluyorum. Sürekli fikir alışverişinde bulunacağız. Bu teşkilatın İzmit Belediyesini kazandıracak kurul olmasını talep ediyorum ve bunun hazzını yaşamak istiyorum. Bu vesileyle de herkese hem başarılar diliyorum, hem de seçimlerde kazanan olmalarını istiyorum” dedi. 
 
 
HİÇBİR GÖREVE TALİP DEĞİLİM 
İktidarı eleştirmeye devam eden Sirmen “Ben hiçbir göreve talip değilim. Arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Biz artık sıvamızı savdık, gençleri denemek lazım. Erken seçime CHP evet demelidir. Ama CHP her zaman seçime hazır bir parti olmalıdır. İlyas Şeker, halk için proje üretmektense saçma sapan muhalefetteki kişilere saldıran bir şey yapıyor. Daha önce bizi eleştirenler daha sonra şapkalarla halkın karşısına çıkarak bu tesislerden 20 tane daha yapmak lazım diyorlar” diye eleştirdi. 
 
 
BEN OLSAM PLAJI YAPMAZDIM 
Son olarak Karamürsel`deki plajla ilgili de görüşlerini açıklayan Sirmen “Ben bana eğer öyle bir talep gelseydi de yapmazdım. Çünkü plajda isteyen aileler denize girmek istediklerinde giriyorlar. Daha önce kimseye görünmeden denize giriyorlardı. O zaman ihtiyaçlarını gideriyorlardı. Zaten bu yapılan denize duvar çekmek de yasal değil. Biz ilk belediyeyi aldığımızda maaşları bile ödenmeyen hatta kasaba bile olmayacak burayı en sayılı illerden bir tanesi yaptık” diye konuştu. 
 

KOCAELİSPOR SORUNU 
Son olarak KEV`in kiralanıp otel yapıldığının sorulmasına üzerine Sirmen “Biz orayı otel olarak kiraya vermedik. Biz orayı tesisler olarak kiraya verdik. Daha önce Kocaelispor oradan yararlanıyordu. Ama ne elektrik, ne doğalgazını ödeyebildi. Hatta bekçi bile koyamadığı için binalarda hırsızlık olmaya başladı. Bu yaşananların sorumlusu kamuoyu tarafından bilinmektedir. İstense 
Kocaelispor sanayi kenti olması nedeniyle Dünya`nın en iyi kulübü yapılabilir” dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817