banner2779
banner2752
banner2750

 SİRMEN İŞÇİ PARTİSİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Demokrat Parti'yle başlayarak, tüm siyasi partilere gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri kapsamında, önceki gün İşçi Partisi'ni ziyaret eden Sirmen, vizyon içeren büyük projelerin de müjdesini verdi.
CHP'nin İzmit Adayı Sefa Sirmen, partilere gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri kapsamında İşçi Partisi'ni ziyaret etti. Ziyareti, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım,  İzmit Belediye Meclis Üyesi Şaban Sarıgülle ve Bozkurt Uslu ile birlikte gerçekleştiren Sirmen, İl Başkanı Neval Sağdıç ve İzmit İlçe Başkanı Ali Tanrıkulu ve İşçi Partililer tarafından karşılandı. 
BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ
Son derece dostane bir ortamda gerçekleşen görüşme de Sirmen; Hepimizin ortak amacı İzmit'imizi, sırtında ki ağır yükten kurtararak güzel günlere kavuşturmak. Geçmişte kentimize yaptığımız hizmetlerin ışığında çok daha güzel ve de vizyon içeren büyük projelere imza atacağız. Bu doğrultuda beraberce İzmit'i güzel noktalara taşıyacağımızdan eminim. Bu iktidardan kurtulmanın yolları dayanışmadan geçer" dedi.
ÖNEMLİ BİR ZİYARET
Çay ikramının ardından, söze başlayarak Sirmen'i aldığı önemli görevden ötürü tebrik eden Neval Sağdıç; "Sirmen'in kente sunduğu hizmetler yadsınamaz, bu ziyareti bir başlangıç olarak kabul ediyoruz. Yıllardır Türkiye’nin iyiliği ve birlikteliği için mücadele ediyoruz. Biz ilkesel olarak halkçı belediyeciliği savunuyoruz. Adaylığınız kentimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

ATATÜRK'TE BİRLEŞİYORUZ
Sirmen'in ardından söz alan İlçe başkanı Selman Yıldırım ise "Yurttaşlarımızın baskı altında olduğu bu dönemde seçimlerden güçlü çıkarsak 2015’te ki seçimler çok daha daha farklı olacaktır. Farklı görüşlerimiz olsada temel olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti noktasında birleşiyoruz. Temel değerlerimizin örtüştüğü noktalarda birlikte hareket etmeli ve AKP zulmüne karşı birlikte çaba sarfetmeliyiz" dedi.
30 MART ÇOK ÖNEMLİ
Toplantı da söz alan İşçi Partisi İlçe Başkanı Ali Tanrıöver “Yıllardır güç birliği anlamında çalışmalar yapıyoruz. Fakat gelinen süreçte CHP’yi daha fazla yanımızda görmek istiyoruz. Biz İşçi Partisi olarak tüm seçimleri önemsiyoruz. Fakat en yakın seçim  30 Mart’ta olduğu için yerel seçimler çok daha önemli. Mücadelemizi oy kaygısı güderek değil, AKP zulmünden kurtulmak için sürdürüyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751