SİRMEN, İSPİRLİ’Yİ ZİYARET ETTİ
 CHPİzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, öğretmenler günü ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli’yi ziyaret ederek,  öğretmenler gününü kutladı.

CHP’nin ön seçimle göreve gelen İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, öğretmenler günü kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine, önceki gün  İl Milli Eğitim müdürü Nevzat İspirli’yle devam etti. Makamında gerçekleşen görüşmede İspirli, Sirmen’e kentteki okulların kapasitesi ve yeterlilik seviyesi  ile ilgili bilgi aktardı.

SİRMEN; “KUTLU OLSUN”

Görüşme de sözlerine, İspirli nezdinde tüm öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutlayarak başlayan Sirmen; Ülkemizin ve kentimizin geleceği çocuklarımız için, son derece kutsal bir görevi üstlenen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ayrıca atanamayan tüm öğretmenlerimizin de, öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

“YÜZDE DOKSANI BORÇLU”

Öğretmenlerin ekonomik problemlerine de değinerek sözlerine devam eden Sefa Sirmen; “Öğretmenlerimizin,neredeyse yüzde doksanınınborçlanarak yaşayabiliyor olması, oldukça acı verici bir tablo. Öğretmenlerimizin daha adil bir ücret anlayışıyla, kaliteli bir yaşam sürmesi  asıl hak ettikleridir diye düşünüyorum. Bizler CHP olarak bu konuda gerekeni yapmaya hazırız” dedi.

“SÖYLENTİSİ BİLE OLMAMALI”

Görüşmede, Endüstri Meslek Lisesi’nin kaldırılarak,yerine alışveriş merkezi yapılacağı yönündeki söylentilere de değinen Sirmen, “Kentimizin en köklü ve tarihi değeri bulunan okullarından bir tanesinin kaldırılıp, yerine alışveriş merkezi yapılacağı söylentileri bile olmamalı. Umuyorum ki bu yönde bir girişim olmaz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu girişimin yanında olamayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817