Sirmen, Kapanönü’nde
 CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, parti yöneticileriyle beraber İzmit Kapanönü esnafıyla biraraya geldi.

CHP İzmit Esnaf Komisyon Başkanı Mehmet Baştürk başkanlığında İzmit Belediye Meclis Üyesi Şaban Sarıgülle, Meclis Üyesi aday adayı Tuncay Başol ve işadamı Harun Yıldızlı’nın organize ettiği kahvaltıya Sirmen’in yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aliye Hale Meriç, İl ve İlçe yöneticileri, Bekirpaşa Belediyesi eski Başkanı Fikret Toker, ADD eski Başkanı Bozkurt Uslu, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen ile Kapanönü esnafı katıldı. Esnaflara seslenen Sirmen, “Çalışanla çalışmayanı ayırmazsak, sırtımıza binmeye devam ederler” dedi.

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan yaptığı kısa konuşmada, CHP ile kentin aşinalığının çok eskilere gittiğini dile getirdi, “Yaklaşık 10 senelik bir ayrılığımız var. Bu kenti yeni baştan inşa ettiğini düşündüğümüz Sefa Sirmen’i 30 Mart akşamı sizle buluşturacağız. Süt varken süt tozuna ihtiyaç yoktur “ dedi.

“ESNAFA SAHİP ÇIKILMIYOR”

“Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum” diye sözlerine başlayan CHP İzmit belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, “Yıllarca birlikte İzmit’in kaderini paylaştık. Çok sıkıntılı dönemler olmasına rağmen, yaptığımız projeler kentimizi çok önemli bir noktaya taşımıştır. Yuvacık Barajı ile kentimiz her köşesine su taşıdık. Fakat biz İzmit’i nasıl bıraktıysak hala öyle duruyor. Kapanönü bile nasıl bıraktıysak öyle. Buranın ısıtma düzenini bile yapmamışlar, bunu yapmak gerek. Esnafımızın nasıl ayakta durduğuna hepimiz şaşırıyoruz. Gelen yerel yönetimler esnafa sahip çıkmıyor. Çalışan ve çalışmayanı ayırmazsak sırtımıza binmeye devam ederler. Bütün bunları 30 Mart’ta aşacağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817