banner2779
banner2752
banner2750

SİRMEN SAY ECZANESİ’Nİ AÇTI
 CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Yenişehir Mahallesi Sönmezay Sokak’ta Eczacı Çağatay Say’ın sahibi olduğu Say Eczanesinin açılış kurdelesini kesti.

 

Sefa Sirmen şehirdeki açılışlara katılarak kurdele kesmeye hız kesmeden devam ediyor. Sirmen bu defa Yenişehir Mahallesi Sönmezay Sokak’ta bulunan Say Eczanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Sirmen, Eczane sahibi Çağatay Say’a bol kazanç temennilerinde bulundu. Açılışa İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ da katıldı.

 

İZMİT’TE GÜZEL HİZMETLER DEVAM ETSİN

Eczane açılışında konuşan Sefa Sirmen İzmit’in hedeflerine ulaşması ve büyümesine değinerek; ‘ Umarım istenilen hedeflere ulaşılır. İzmit büyüyor, yatırımlar da büyüyor.  İş sektörü genişliyor. Dilerim ki güzel hizmetler verilsin, güzel hizmetlere devam edilsin. Emeği geçenler bu emeğin karşılığını alabilsin.’ Diyerek Eczane sahibine Allah’tan bol kazanç diledi. Açılışa katılan diğer bir isim İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da sağlık sektörünün günden güne büyüdüğüne değinerek Eczane sahibini konuyla ilgili kutlayarak hayırlı kazançlar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751