Sirmen; Sokakları bile paralı yaptılar

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, her geçen gün tempoyu yükselterek devam ettiği mahalle ziyaretlerini geçtiğimiz akşam Tavşantepe Mahallesi ile devam etti. İlçe başkanı Selman Yıldırım ve çok sayıda ilçe yöneticisinin de katıldığı mahalle ziyaretinde, 50 kişi partiye üye olarak CHP saflarına katıldı.

“DESTEĞİMİZ SİZİNLE”

Öncelikle mikrofonu alarak bir konuşma gerçekleştiren örgüt lideri Selman Yıldırım mahalleliye hitaben; “ Tavşantepe Mahallesi oldukça sık ziyaret ettiğimiz bir mahalle. Yetkililer tarafından zor durumda bırakılan bir mahalle. Desteğimiz her zaman Tavşantepe Mahallesi’nin yanında olacak, CHP iktidarında kentimizin her bölgesi gibi, Tavşantepe de kalkınacak” dedi.

“KALİTE GETİRECEĞİZ”

Ardından mikrofonu devralan Sirmen;  Bizim tek gayemiz kentimizde sosyal demokrat bir iktidar kurarak, daha kaliteli hizmeti sizlere getirmek. Zamanında sizler için canla başla çalışarak emeğimizle ortaya koyduğumuz değerleri yeniden inşa edeceğiz. İktidar ne yazık ki biz inşa ettik diye Yuvam konutlarına tek bir çivi bile çakmadılar” dedi.

“SOKAKLAR BİLE PARALI”

Sözlerine devam ederek arabaların sokaklara park edilmesinin paralı hale getirilmesine değinen Sirmen; Bizim dönemimizde çok parasız zamanlar geçirmemize rağmen vatandaşın özgürlükleri üzerinden para kazanmaya çalışmadık. Bu gün bakıyoruz yollar sokaklar bile paralı hale getirilmiş. Vatandaşlar araçlarını park edemiyorlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817