SİRMEN YENİŞEHİR MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
 CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen  Yenişehir Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalleli ile birlikte sohbet etti, sorunları dinledi.

 

Mahalle ziyaretlerini aksatmadan gerçekleştiren Sefa Sirmen’in bu kez durağı Yenişehir Mahallesiydi. Sirmen mahalleli ile birlikte sohbet etti, sorunları dinledi. Mahalleli Yenişehir mahallesinden kendisine tam oy çıkacağına emin olduklarını söyleyerek Sirmen ile fotoğraf çektirip beraberlik mesajları verdi.

 

‘KOLTUĞA OTURUNCA ROZETLER ÇIKAR’

Mahalleli Sirmen’e diğer siyasetçilerden farklı olduğunu vurguladı. Sirmen, ‘ Biz partizanlık yapmadık. Bizim dönemimizde partizan bir duruşa rastlayamazlar. Biz o koltuğa oturduğumuzda parti rozetleri çıkar. Bizim anlayışımızda ayrım yok. Koltuğa oturulur, rozet çıkar ve il başkanına teslim edilir. Sonra hep birlikte çalışılır.’ dedi. Şehrin genel değerlendirmesini de yaparak, ‘ Ancak şimdiki İzmit geriledi, sıradanlaştı. O günlere dönmek bizim elimizde bizim dönemimizde az imkanla neler olabileceğini İzmit gördü. Tekrar canlandırıp gençlere iş istihdamı yaratıp eksikleri tamamlayacağız.’ Dedi.

 

‘DOĞALGAZA BOMBA DEDİLER’

Ziyaret sırasında mahalle sakinleri Sirmen’e sorunlarından bahsetti. Doğalgazın Sirmen sayesinde geldiğini ancak onun yaptıklarını şimdiki belediyenin sattığını söyleyen mahalle sakinlerine Sirmen, ‘ Biz doğalgaz yaptırırken bomba düşüyor dediler. Halkı korkuttular. Halkta bomba patlayacak diye boruları döşetmek istemedi o yıllarda. Doğalgaz döşerken bile bomba bu deyip halkı korkuttular. Bu çalışmalar o zaman gerçekleşmeseydi İzmit’te bu kadar yerleşim olur muydu? Onların hizmetlerine baktığımızda 3 tane köprü görebiliyoruz ancak.’ Dedi

 

ÇALIŞAN İLE ÇALIŞMAYAN AYRILACAK HALK HESAP SORACAK’

Sefa Sirmen’in adının verildiği yerlerin belediye tarafından değiştirilmek istendiğini söyleyen mahalle sakinlerine Sirmen, ‘Real’in oradaki sanayicilerle konuştuk dükkanlarını büyütelim değiştirelim dedik, yaptık. Büyütüp teslim ettik. Oraya Sirmen Sanayi sitesi yazdılar. AKP gelince değiştirmek istedi ama onlar direndi. Önemli olan gönüllerde olmak.Biz onları yok saymadık fikirlerini aldık. Belediye vatandaşa zorluk değil iyilik yapmak zorundadır. Ben %60 oyu hak ettiğim için istedim. Çalışan ile çalışmayan ayrılacak. Onların oy istemeye hakları da yok, halk hesabını soracak’dedi. Ziyarette beraberlik mesajları verildi.Mahalleli Sirmen'in yanında olduğunu söyleyerek fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817