SİRMEN; YURT-KENT’LE EKONOMİYE CAN GELECEK
 CHP’nin İzmit adayı Sefa Sirmen, her akşam düzenlediği ev ziyaretlerine önceki akşam Malta ve Tavşantepe’de devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, vatandaş tarafında her geçen gün ilgiyle takip edilen ev ziyaretlerine önceki akşam Dünya Bankası Kalıcı konutları ve Tavşantepe Mahallesi’ne giderek devam etti. Gittiği her evde oldukça sıcak karşılanan Sirmen, gittiği ziyaretlere kentimizin dünya çapında tanınan tatlısı pişmaniye götürmeyi ihmal etmedi. 

ÖĞRENCİLERİ ADAPTE EDECEĞİZ

Ziyaret ettiği evlerden biri olan Atilla Deniz’in evinde gençler tarafından öğrencilerle ilgili projelerinin sorulması üzerine YURT-KENT adlı öğrenci kompleksi projesinden bahseden Sirmen; Bu kentte on binlerce öğrenci var ancak bu öğrenciler kentle kucaklaşmış ve kentle barışık durumda değiller. Acilen onları kentimize adapte edecek bir projeye ihtiyaç var” dedi.

YAŞAM KOŞULLARI DÜZELECEK

Sözlerine devam eden Sirmen; YURT-KENT projemiz sayesinde her geçen gün daha da büyüyen üniversitemizi tercih eden öğrencilerin eğitim seviyesini yükselteceğiz. Öğrenciler maalesef çok iyi koşullara sahip değiller, projemiz sayesinde yaşam koşulları düzelen öğrencilerimizin dersleri de daha başarılı bir hale gelecek. ”dedi.

EKONOMİYE CAN GELECEK

Projenin detaylarından da bahseden Sirmen; Kompleks içerisinde kentimiz ekonomisine büyük katkıda bulunan öğrencilerimizin rahatı için her şeyi düşündük. Sinemadan, kafeteryalara, ders çalışma alanlarından, eğlence merkezlerine kadar tüm ayrıntıları bünyesinde barındıran bir proje hazırladık. Projemiz öğrencileri kente kazandıracak ve de ekonomiye can gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817