banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ŞIRNAK’TA ASKERİ HELİKOPTER DÜŞTÜ
 Şırnak'ın Şenoba bölgesinde bir askeri helikopterle saat 19:40 itibarıyla irtibatın kesildiği bildirildi. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, helikopterin yüksek gerilim hattına takılıp düştüğü belirtildi.

 

ŞIRNAK VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada "İlimiz Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan Cougar tipi helikopterimiz kalktıktan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılması sonucu düşmüştür. Olay yerine kurtarma ekiplerimiz intikal etmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.



TÜMEN KOMUTANI HELİKOPTERDEYDİ

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Şenoba'dan birlikleri denetlemek amacıyla kalkan ve içerisinde 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın ile albay ve yarbayların da bulunduğu Coogeer tipi helikopter ile Irak sınırında bulunan Uludere ilçesine bağlı Şenoba mevkiinde irtibat kesildi. Bir süre sonra helikopterin düştüğü belirlendi. Olay yerine helikopterler ve zırhlı araçlarla çok sayıda asker ile ambulans sevk edilirken, şehitlerin olduğu öğrenildi.

 

BAKAN IŞIK ŞIRNAK'A GİTTİ

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı  Şenoba beldesinde askeri helikopterin düşmesinin ardından bölgede incelemelerde  bulunmak üzere Şırnak'a gitti.

 

İşte şehit askerlerin isim listesi;

1-Tümgeneral Aydoğan Aydın

2-Albay Oğuzhan Küçükdemir

3-Albay Gökhan Peker

4-Yarbay Songül Yakut

5-Binbaşı Koray Onay

6-Yüzbaşı İlker Acar

7-Yüzbaşı Nuri Şener

8-Başçavuş Mehmet Erdoğan

9-Uzman Çavuş Zeki Koç

10-Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak

11-Teknik Başçavuş Fevzi Kıral

12-Pilot Üsteğmen Abdülmuttalip Kesikbaş

13-Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekal

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826