Şırnak'ta çatışma: 9 asker şehit
ŞIRNAK - Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında silahlı çatışma yaşandı. Beytüşşebap ilçe merkezinde saat 22.00 sıralarında polis ve askeri noktaları hedef alan teröristler, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan yaptığı açıklamada, 2 Eylül saat 22.00 sıralarında Beytüşşebap ilçesi çevresindeki güvenlik noktalarına teröristlerce saldırı düzenlendiğini belirtti. 

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği ifade eden Özkan, “Saldırıda 9 güvenlik görevlisi şehit oldu. Şehitlere Allah'tan rahmet, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi. 

Vali Özkan, çoğu hafif olmak üzere 8 güvenlik görevlisinin de yaralandığını, kaçan teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyonun aralıksız sürdüğünü de bildirdi. 

Çatışma sırasında çok sayıda teröristin de öldürüldüğünü belirten Vali Özkan, havanın aydınlanmasıyla birlikte yapılacak çalışma sonrasında etkisiz hale getirilen terörist sayısının da belirleneceğini ifade etti. (dha)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817