Sırrıpaşa’ya 500 ağaç dikilecek


Cennetten bir bahçe olacak
Derince Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen ağaçlandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında Derince Sırrıpaşa Mahallesi Mehtes Sokak’ta bulunan ve diken ve çalılıklarla kaplı toplam 10 dönüm araziye çok kısa zaman içerisinde 500 ağaç dikileceği belirtildi. Aralarında ıhlamur, akasya, meşe, pembe çiçekler, erguvan, süs eriği ve zeytinden oluşan toplam 500 ağaç, Derince Sırrıpaşa Mahallesi Mehtes Sokak’ta bulunan 10 dönüm arsa üzerine dikilecek. Gerçekleşecek proje ile diken ve çalılıklarla kaplı alan adeta cennetten bir bahçe halini alacak.

Diken ve çalıklar sökülüyor
Yeşil bir Derince oluşturma yönünde dört yıldır çok ciddi projeler üreten Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ise ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Söz konusu alanda temizlik çalışması gerçekleştiriliyoruz. Diken ve çalılıkları söküyoruz. Geniş bir alanda yürütülecek ağaçlandırma çalışmalarımız, ekiplerin temizlik çalışmasından hemen sonra başlayacak. Temizlik sonrası Büyükşehir Belediyesi ağaç dikim işlemini gerçekleştirerek bize destek verecek. 10 bin metrekarelik alana, proje kapsamında 500 ağaç dikeceğiz. Projenin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız rahatça nefes alabileceği yeşil bir alana daha kavuşacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817