Şişeyi ablasının suratında kırdı!
İzmit 28 Haziran Mahallesi’nde abla ve kardeşinin kavgası kanlı bitti. Alınan bilgi ve iddialara göre; Aralarındaki sorunu konuşmak için buluşan Aynur E. (36) ile kardeşi Yusuf E. (30) tartışmanın büyümesi üzerinde kavga etmeye başladı. Bu sırada sinirlerine hakim olamayan Yusuf E. elindeki şişeyi ablasının kafasına vurdu. Bir anda kafasına vurulan şişeyle kanlar içerisinde kalan kadın yere düştü. Mahalle sakinleri bağrışma seslerinin üzerine polise haber verdi.

HASTANEYE GÖTÜRMEK İSTEDİ

Yusuf E., yaptığından pişman oldu ve ablasını arabasına bindirerek hastaneye götürmek istedi. Kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 28 Haziran Mahallesi Dere Sokak’ta otomobili durdurdu ve Yusuf E.'yi gözaltına aldı. Yaralı kadın için de sokağa ambulans çağrıldı. Aynur E. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817