banner2779
banner2752
banner2750

 SİSTEM AVRUPA, ARTIK KÖRFEZ’DE
Uzun yıllar yurt dışında kalan ve Körfez İlçe’de geniş bir kesim tarafından sevilen Engin Uray Armeda Gayrminkul’ün sahibi Engin Uray ticarette etik, doğru ve dürüst olmanın herşeyden önde geldiğini ve bu ilkeli duruşun emlak piyaysasında güvenin oluşturulmasında temel kriter olduğunu söyledi.

 YURT DIŞINDA YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZI ÇOK İYİ ANLARIM

Armeda Gayrimenkul sahibi ve uzun yıllar Hollanda da yaşayan Engin Uray konuşmasında;” Yurt dışında uzun yıllar kalmış biri olarak, oradaki vatandaşlarımızın gayrimenkul üzerine sorunlarını biliyorum.  Çünkü bende aynı sorunları yaşadım. Halen yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın bu sorunların da onlara yardımcı olmak için Avrupa’da olan bu profesyonel gayrimenkul takip sistemini ülkeme getirdim.

Anavatanda sahip oldukları tüm emlak ve gayrimenkulleri onların adını takip ediyoruz. Dükkan, ev, daire, villa, arsa ve tüm diğer taşınmazların; - Kiraya verilmesi, kiraların tahsil edilmesi, adlarına bankaya yatırılmasının takibi, vergilerinin ödenmesi, sigortalarılarının yaptırılması, tadilat işlerinin takibi, alım-satım işleri, resmi kurumlardaki diğer tüm işlerin takibini biz onların adınıza yapıyoruz. Yaptığımız her aşamadan müşterilerimizin haberi olacaktır. Bu çalışma içerisine en ince detaylar da dahildir. Ve bunları yaparken yurt dışında kendi yaşamış olduğum tecrübeleri ve deneyimleri pratiğe aktarmak ve yurt dışındaki vatandaşlarımızın duygularını bilerek hareket etmekteyim.”dedi.Ahmet YARAR

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751