SİTE BAHÇESİNE UÇTULAR.
 Alınan bilgi ve iddialara göre kaza saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İzmit istikametinden hızla gelen Aykut Demirci (34) yönetimindeki 16 FD 733 plakalı otomobil ile bir anda aşırı hızla yoldan çıktı. Yoldan çıkan otomobil, önce yol kenarında park halindeki 34 AR 8709 plakalı otomobile çarptı. Daha sonra hızla bahçeye yönelen otomobil, demir çitleri kırıp, birinci kat balkonuna vurduktan sonra yine hızla yaklaşık 15 metre uçtu ver karşı duvara vurarak bahçeye indi. Korkunç kazada otomobil adeta hurdaya dönerken, şoför Aykut Demirci ve yanında bulunan Senem Demirci (31) ağır şekilde yaralandılar.

Yaralılar vatandaşlar ve olay yerine gelen itfaiye tarafından güçlükle çıkartılarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Kazada yaralanan iki kişinin de durumlarının ağır olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. Yaralanan iki kişinin de Körfez’de ikamet ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817