Site Sakinleriyle Kapalı Pazar Değerlendirmesi

35 Sitenin Başkanını Konuk Etti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla olan buluşmalarına devam ediyor. Başkan Aygün, son olarak Yenikent Mahallesi’ndeki yaklaşık 35 sitenin başkan ve başkan yardımcıları ile Derince Belediyesi Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Derince Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Pala, İbrahim Şirin ve Yenikent Mahallesi Muhtarı Erol Küçük’ün de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Aygün, tarafından ilçede hizmete sunulan ve hayata geçirilecek projeler değerlendirildi. Derincelilere hizmet etmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını belirten Başkan Aygün, “140 bin insanımıza eşit hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsan sevgisi her şeyin üstünde gelir. Bizim için siyaset araçtır, asıl amacımız insanımıza hizmet etmek. Biz milletimizin duasını almaya geldik” dedi.

Kapalı Pazarla İlgili Değerlendirmeler

Yenikent Mahallesi’nde kurulan Pazartesi Pazarı ile ilgili site başkanlarının görüşlerini alan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Yeni Kapalı Pazar’ın yapılacak düzenlemelerin tamamlanmasının ardından hizmete gireceğini belirtti. Kapalı Pazar’ın çağımızın en önemli gerekliliklerinden biri olduğunu belirten Başkan Aygün, “Hepinizin bildiği gibi pazarcılarımızın Kapalı Pazar alanına geçişleri konusunda bazı talepleri vardı. Biz de bu talepleri doğrultusunda kendilerine iki ay süre vermiştik. Bu süreçte bizler alanda bazı düzenlemeler yapacağız ve ardından pazarcılar Yeni Kapalı Pazar alanına taşınacak. Hem siz kıymetli mahalle sakinlerimizin hem de pazarcılarımızın memnuniyet duyacağı daha düzenli ve kullanışlı bir ortamda hizmet verilecek” dedi.

Gençlik Merkezleri ve Sosyal Projeler

Konuklarına Derince genelindeki projeleriyle ilgili bilgiler veren Başkan Aygün, “Bizim önceliğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz. Bu anlayışla yola koyulduk. İlçemizdeki her mahallemize Gençlik Merkezi inşa edeceğiz. Bunun ilk adımını 7 Ekim’de ihalesini yaptığımız Dumlupınar mahallemizle birlikte başlattık. Projelerimiz bunlarla sınırlı değil. Hayata geçirdiğimiz sosyal projelerimiz Çözüm Masası, Alo Vefa Hattı, DERKİM ve Millet Kıraathanesi ile gönül belediyeciliğinin gerekliliğini yerine getirdik. Sevgi Mağazası’nda ise son dokunuşlarımızı tamamlıyoruz. Yaptığımız her çalışma Derinceli vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için. Bu projeleri belirlerken sizlerden gelen fikir ve öneriler bizim en önemli yardımcımız oluyor” dedi. Site başkanları da gerek Yeni Kapalı Pazarla ilgili attığı adımlar gerekse ilçeye sunduğu hizmetler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817