Site Yönetiminden Anlamlı  Mesaj

Bunun için ekip oluşturup, çalışma programı yapan site yönetimi, telefon edilmesi halinde alış veriş ve benzeri hizmetlerin yapıldığını belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Körfez Kavanium Site Yönetim Kurulu Başkanı Güven Türk Koç, “Sitemizde 65 yaş üstü ve evden çıkamayan kat sakinlerimizin tüm ihtiyaçlarını Site Yönetim olarak karşılamaktayız. Sitemizin orta alanları dahil olmak üzere tüm bölgeler her gün dezenfekte etmekteyiz. Biz Sizin İçin Buradayız Lütfen siz evde kalın sloganı ile tüm kat sakinlerimize hizmet vermekteyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Te 4 yıl önce

Hizmetleriniz için teşekürler site yönetimine

Avatar
Ali 4 yıl önce

Kararımızdan dolayı tebrik eder basarılar dılerım

Avatar
Saim KOÇ 4 yıl önce

Sayın başkan teşekkür ederim çalışmalarınız birçok kurum ve kuruluşlara örnek teşkil edecektir bu olağanüstü durumda herkes durumdan vazife çıkarmalıdır insani görevler toplumun yaralarına bir nebzede olsa merhem olacaktır emeğinize saglik

banner2817