Sivas'lılardan Başkan Pehlivan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz ay genel kurul yapan Sivas Divriği Yözyatağı Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği yeni yönetimi Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret etti.Genel kurul ile Sivas Divriği Yözyatağı Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanlığına seçilen ve aynı zamanda Körfez Belediyesi meclis üyesi olan Metin Özkan, yönetim kurulu üyeleri Naci Kaya, Veli Özkan, Cemal Akyıldız, Erdoğan Aris, Habib Özdemir, Salih Özkan ve Ali Özkan ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Metin Özkan’ın dernek çalışmalarından bahsettiği ziyarette, Başkan Pehlivan’a Körfez’e kazandırdığı projelerden, yaptığı güzel çalışmalardan dolayı teşekkür etti.Yeni yapılan belediye hizmet binasını da çok beğenen dernek üyeleri,ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Konuklarını makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “hemşeri derneklerine kültürün aktarılması, birlik ve beraberliğin sağlanarak daha sağlam temellere oturtulması için önem verdiklerini” söyledi. Başkan Pehlivan yeni göreve gelen dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.




Körfez'de Spor deyince akla gelen ilk isim olan Dernek Başkanı Metin Özkan Başkan Pehlivan'a
yeni belediye binasının hayırlara vesile olması temennisiyle çiçek verdi.


Başkan Pehlivan Sivas'lılarla neşeli bir sohpet yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817