‘Siyaset ağlama değil, hizmet yeridir’
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe SKM programı doğrultusunda İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bulunan esnafları ve otogar derneği Başkanı Halil Baylam’ı ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Yöneticisi Selim Sevim ve İlçe SKM sorumlusu Hüseyin Polattimur hazır bulundu. esnafların yanı sıra vatandaşlarla da sohbet eden Karaosmanoğlu, her fırsatta esnafla bir araya geldiklerinin vurgusunu yaparak, terminalin taşınması konusuna da açıklık getirerek, terminalin taşınması gibi bir çalışmanın olmadığını söyledi.

 

‘2023’E DAHA GÜÇLÜ HAZIRLANACAĞIZ’

Terminal esnafını düzenli olarak ziyaret ettiklerini ve taleplerini samimi olarak dinlediklerini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Bizim hedefimiz İzmit’i 2023’e daha güçlü hazırlamak. Şehrin birkaç marka ve uzmanlık alanıyla sürekli cazibe alanı olan, dünyanın tanıdığı bir şehir yapma hedefindeyiz. Vatandaşımıza hizmet etme sevdamız olmasa duramayız. Yeni dönemde şehrimiz bir çok alanda daha fazla gelişecek. Ticari hareketin cirolarının yükselmesi için çalışıyoruz” dedi.

 

‘İZMİT YENİ UFUKLARA AÇILACAK’

Yaşam standartlarını İsviçre’de ki insanların yaşam standartlarına yükseltme hedefinde olduklarını kaydeden Doğan, “Bu şehir İsviçre standartlarını yakalayacak bir şehirdir. Yeter ki haramı helali bilelim. Gölkay Parkı, Cephanelik, Ekopark’ı, Kültür Tepesi, şehirde yapılan birçok hizmetin standardı yüksek. Biz herkesin belediyesi ve herkesin başkanıyız. Sizlerin desteği ve sevgisiyle yapamayacağımız hiçbir şey yok. Bizler hep birlikte İzmit’imizi yeni ufuklara götüreceğiz” açıklamalarına yer verdi.

 

‘ŞEHRİN VİTRİNİDİR’

‘Terminaller bir şehrin vitrinidir’ diyerek sözlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “O yüzden temiz ve güzel tutmamız lazım. Bizler her zaman esnafımızın yanında yer aldık. Ön açıcı olduk. Her zaman yanınızdayız ve hizmetinizdeyiz. Çünkü siz varsanız biz varız. Esnaf yoksa zaten halk olmaz. Derdiniz bizim derdiniz. Ama herkes hakkına razı olacak, yönetim yönetimliğini yapacak, esnaf en güzel şekilde esnaflığını yapacak” değerlendirmesinde bulundu.

 

‘FERSAH FERSAH ÖNDEYİZ’

Buranın esnafının huzurlu ve güven içinde çalışmasını istiyoruz. Bugüne kadar yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyoruz. 10 yıldır Kocaeli’ne hizmet ediyoruz. Her yönde şehrin kalitesi arttı ve hayat standardı yükseldi. Bunu en iyi ulaşımcılar anlar. 10 yıl önceki Kocaeli köyleriyle beraber neydi bugün ne oldu. Bir milim geride değil, fersah fersah önlere geçti. Hedefimiz gelişen önde olan Avrupa standartlarının da önüne geçmek. Bu lafla değil, gayretler olur” ifadelerine yer verdi.

 

‘HALKIMIZ EN GÜZELİNE LAYIK’

Kocaeli’nde yapılan yatırımlarla eşi benzeri olmayan bir gelişme kaydedildiğinin vurgusunu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Şehrin ne kadar güzelleştiğini şoförler kadar kimse bilemez, her gün geçerken görüyorsunuz. Kocaeli halkı en güzeline layıktır. Bende bu ailenin bir ferdiyim. Siyaset ağlama yeri değildir. Hizmet yeridir. Biz milletin öz evladıyız. Biz milletin bağrından çıktık. Milletimizi seviyoruz ve ülkemizin kalkınmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817