banner2779
banner2752
banner2750

Siyaset Bir Hizmet Yarışıdır
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte ortak hareket etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sivil Toplum Kuruluşlarını makamında ağırlayan Belediye Başkanı İsmail Baran’ın bu seferki konukları Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği oldu.

Başkan Baran Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni Makamında Ağırladı

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı oldukça kalabalık bir ekiple ziyaret etti. Başkan Baran, Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu ve Balkan Türkleri Körfez Şube Başkanı Ziya Baykara ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Baran, “Sizler Çok Önemli Bir Misyonu Yerine Getiriyorsunuz”

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyelerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz diyen Başkan Baran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek çalışmalarını ve faaliyetlerini yakından takip ettiğini dile getiren Başkan Baran, “Siyaset Bir Hizmet Yarışıdır” diyerek STK’larla birlikte yürütülen çalışmalardan bahsetti. Başkan Baran, Balkan Türkleri Derneği’nin yurt dışında yaşayan soydaşlarımızın haklarıyla yakından ilgilenerek çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini belirterek, “Balkanlarda yaşayan soydaşlarımız, sizlerin çalışmaları ve desteğiyle o topraklarda daha güçlü bir şekilde varlıklarını sürdürüyorlar” dedi.

Çolakoğlu, “Başkanımızın STK’lara Verdiği Önem Bizleri Çok Memnun Etti”

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ağırlayan Başkan Baran’a nazik karşılamalarından dolayı teşekkür eden Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu, “Başkanımızın STK’larla ilgili çalışmalarını kendilerinden dinledik. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakalardan çok memnunuz. Kendisiyle sürekli iletişim halinde olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğiz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751