SİYASETİN KALBİ BU DÜĞÜNDE ATTI..!

Uzun yıllardan beri Körfez’de ikamet eden Yelkent İnşaat’ın ortaklarından olan iş adamı ve aynı zamanda AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi olan Yusuf Baki ile Güler Baki çiftinin yakışıklı oğulları Yakup, Gölcüklü Zeki Şahin ile Aysel Şahin çiftinin güzeller güzeli kızları Bahar ile evlendi. Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen düğün törenine katılım hayli fazla oldu.

BAKAN IŞIK DA KATILDI

Düğüne başta Başbakan Yardımcısı Fikri Işık olmak üzere çok sayıda siyasetçi katıldı. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, AK Parti eski İl Başkanları Şemsettin Ceyhan, Mahmut Civelek, KTO Başkanı Recep Öztürk, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Engin Koyun, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, KAİV Başkanı Mehmet Irak, Hereke Belediyesi eski Başkanı Esener Maçil düğüne katılan isimler arasındaydı. Genç çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kıyarken, evlilik cüzdanını ise Bakan Işık gelin hanıma teslim etti. Her iki tarafın ailelerinin davetlilerle yakından ilgilendiği düğünde takı takmak için uzun kuyruklar oluştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817