banner2779
banner2752
banner2750

SİYASETİN NABZI BURADA ATACAK

İbrahim Dağ, hazırladığı stüdyo da her siyasi parti adayı için arka fon oluşturulacak ve konuşmaların, halka verilecek mesajların anında canlı yayınla facebook, You Tobe gibi paylaşım sitelerine verilebileceğini belirterek, “Biz burada tüm siyasilerin sesi olmaya hazırız. İsteyen ilçe yöneticisi ve ya aday ekipmanlarımızı kullanarak, sokakta veremediği mesajlarını geniş bir ağa sahip olan sosyal paylaşım siteleri vasıtasıyla iletebilecektir. Burada alınan canlı yayın güçlü internet ağımız sayesinde anında bu ağlara dağıtılabilecektir” dedi.

Eğitim

İbrahim Dağ, 25 yıldır bilgisayar ve teknoloji ilke iç içe olduklarını, 3 katlı iş yerinde bilgisayar ve benzeri cihazların tamirini de yaptıklarını belirterek, “Burası bir okul gibi, bu konulara meraklı olan gençlere eğitim de veriyoruz. Stajyerlerimiz oldu ve isteyen meraklı, kabiliyetli gençler burada hem tamir ve bakımı öğrenebilecekleri gibi, yeteneklerini de sergileyerek fenomen olabilirler” dedi.

4 personelin bulunduğu Disk Bilgisayar Bilişim İnternet ve Teknoloji Hizmetleri’n de, program, yazılım, tamir, bakım gibi hizmetler de veriliyor ve yetenekli gençlere eğitim şansı da tanınıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751