SİYASİ PARTİLER VE ODALAR  AZERBAYCAN’A DESTEK  VERDİ

Ermenistan’ a karşı savaşa başlayan Azerbaycan’a Körfez’den de destekler yağdı. Körfez’de siyasi partiler, odalar Azerbaycan’a destek verdiklerini açıkladılar.

Körfez Azerbaycan Kültür ve spor Kulübü Dernek Başkanı Eren Kazgan ve Yönetimi,  Kocaeli Karslılar Dernek Başkanı Alican Kazgan ve Yönetimi ile birlikte ilçedeki siyasi partiler ve odalar ziyaret edilerek bayrak hediye edildi.

Ziyaret sırasında bu mücadelede Azerbaycan’ın yanında olduklarını ve haklı savaşta her zaman kardeş ülke Azerbaycan’ı destekleyeceklerini söyleyen ilçe başkanları hediye edilen bayrağı alarak astılar.

Ali Can Kazgan, Azerbaycan Devletinin Ermenistanla savas mücadelesinde AK Parti, MHP, İYİ Parti , CHP Gurubuna verdiği desteklerinden dolayı Körfez Azerbaycan Kültür Spor Kulübü Derneği ve Kocaeli Karslılar Derneği olarak teşekkür ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817