SİYASİLERDEN  YORGUNLUK ÇAYI
 YORGUNLUK ÇAYI

Körfez ilçesi’nde Belediye Başkanlığı için her gün yeni yeni aday adayları çıkarken, seçim çalışmalarından yorgun düşen siyasilar bir araya gelip çay molası verdiler.

Mahalle mahalle, köy köy dolaşan siyasiler seçim tarihi yaklaşırken önev partileri içn de, daha sonra da diğer partilerle yapacakları mücadelede karşı karşıya gelecekler.Bol aday adayı bulunan AK parti Körfez İlçe’de, yorgunluk molası veren Belediye Başkanlığı aday adayları Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AKP Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Ali Çakır, Faruk Denli ve MHP’nin aday adayı Salih Şirin hem çay içtiler hemde tatlı bir seçim sohbetine girdiler.

Hepsi seçimde iddialı olduğunu düşünen aday adayları sohbet  sırasında birbirlerinin nabzını tutarken, diğer yandan da çalışmalarını karşılaştırdılar. AK Partililerin arasında yalnız kalan Salih Şirin, partisinde rakibi olmadığı için bir anlamda en rahat siyasi olduğunu gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817