‘Sizi Ağabeyimiz gibi seviyoruz’
 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a yönetimiyle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, “Sizi il başkanımız olmanız yanı sıra bir ağabey gibi seviyoruz” dedi

 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve yönetimini ağırlayan Başkan Şemsettin Ceyhan, gençleri samimi bir şekilde karşıladı. Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılan 5. olağan kongrede Kocaeli il başkanlığı görevini Mahmut Civelek’ten devralan Şemsettin Ceyhan’ı tebrik ederek, tesbih hediye etti.

‘HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ’

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a hayırlı olsun temennilerinde bulunan Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, “Kocaeli’mizin ve AK teşkilatlarımızın yeni İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Şemsettin Ceyhan’ı İl Başkanı olmasının yanı sıra bir ‘Ağabey’ gibi de sevdiklerinin vurgusunu yapan Akbal, “Kurucu gençlik kolları başkanımız olarak biz gençleri en iyi siz anlarsınız. Bundan sonra da daha önce olduğu gibi AK kadrolar olarak hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 ‘ ‘ŞEMSETTİN AĞABEYİM VAR’ DİYEBİLİN’

 İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da, Başkan Akbal ve genç yöneticilerine teşekkür ederek, “Bu makamlar gelip geçici. Önemli olan samimi bir şekilde davamız için mücadele etmek. Gençlerimizin dinamizmine ve enerjisine her zaman ihtiyacımız var. Bu koltukta oturmam sizlere daha fazla cesaret versin. Her zaman ‘Şemsettin ağabeyimiz burada’ diyebilin. Biz her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817