Sizi Bayrak Kurtarmaz
MHP il başkanı Aydın Ünlü haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesinde düzenlediği basın toplantısında MHP Kocaeli il olarak çalışmalara kesintisiz bir şekilde devam ettiğini hatırlattı. Başkan Ünlü “ Özellikle son zamanlarda ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde farklı ve tehlikeli olaylar cereyan ediyor. Bu çerçevede son haftalarda Türkiye’nin yaşadığı Gezi parkı olayları lice meselesi ve ekonomik çalkantılar AKP’nin ülkeyi nereye götüreceğinin en önemli işaretleri. AKP tükenmişlik sendromuna yakalanmıştır. Milletimizin sizin PKK ile kardeşlik günlerinizi asla unutmayacaktır. Size en büyük dersi seçimde MHP üzerinden verecektir. Kentimizin kanayan yarası haline gelen ve yılan hikayesine çevrilen Cengiz Topel havalimanı meselesi bile sizin ne kadar beceriksiz olduğunuzu gözler önüne seriyor. Nisan ayının ortalarında bu Cuma bitecek dememişmiydi. Sayın Civelek bunu Cengiz Topel için söylemişti. Bu AKP’liler Ahmet kaya dinlemeyi severler bilirsiniz. E o zaman “ Geçen Cuma Gelecektin aylar oldu gelmedin sayın Civelek” desek alırlar herhalde mesajımızı.”dedi.
 
CENGİZ TOPEL İLE DEVLET ZARARA UĞRATILDI
MHP il başkanı Ünlü yaptığı Cengiz Tope alanı ile devlet zarara uğratıldığı ifade etti ve “ Cengiz Topel ile alakalı şunu belirtelim ki tarihe not düşmüş olalım. Bu alan son genel seçimlerde sırf yaptık diyebilmek için yapılmış, yanlış projeyle ele alınmış pek çok projede olduğu gibi gereksiz yere milletin trilyonlarının heba edildiği bir yatırımdır. Proje yanlıştır, alanın genişletilmesi zaruridir ve apronların yapılması şarttır. Bu konuda sayın Civelek projenin yanlış olduğunu derhal itiraf etmeli ve daha fazla komik duruma düşmemelidir. Tabii sayın Civelek bu konuda söyleyecek sözü kalmayınca devreye müjdeci Fikri Işık’ın girmesinde ayrı bir komedyadır. Bu konuda tarih bile veremeyen Fikri Işık’ın Civelek’e yaptığı suni teneffüs durumu kurtarmaz. Cengiz Topel havalimanı projesi eski parayla 6 trilyonluk bir iş bilmezlik skandalıdır. 
 
SANDIKTA GÖRÜŞELİM
MHP il başkanı Ünlü son günlerde AKP’lilerin belediye başkanları ve il teşkilatlarının ay yıldızlı bayrağımız ile fotoğraf vermelerinin sebebini sordu. Başkan Ünlü daha düne kadar T.C. tabelalarını söktürmek isteyenler, Türk bayrağı taşıyanları gözaltına aldıranlar. Şimdi bayrak üzerinden her nedense siyaset yapmaya başladılar. Bunların nedeni nedir? Sayın Civelet 1119 sandıktan kim çıkacak 1073 nolu sandıkta kimin ismi çıkacak göreceğiz. Her ülkücü sandık başında olacak ve sandık sandık bizde hesap soracağız”dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817