banner2779
banner2752
banner2750

Sizin Bu Asansörlerle Derdiniz Ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların güvenliği ve rahatı için kentin pek çok noktasına inşa ettiği asansörler ve yürüyen merdivenler kendini bilmez kişi ya da kişilerin hedefi olmaya devam ediyor. Yaptıkları akıl almaz hareket ve davranışlar ile hem kamuyu zarara uğratan hem de dezavantajlı grupların günlük yaşamını sıkıntıya sokan kişi ya da kişiler bu kez Gebze bölgesinde ortaya çıktı.

 

KALINTI VE LEKE BIRAKILMAYACAK
Bu kişiler, Gebze’de Barış ve Eskihisar mahallelerinin birbirleriyle bağlantısını sağlayan Şehit Jandarma Komando Uzman Çavuş Polat Özbek yaya üst geçidi ile Yenimahalle üst geçidinin asansörünün iç ve dış kabinine sprey boya ile yazdıkları yazı ve çizimlerle vatandaşın tepkisini çekti. Büyükşehir ekipleri, oldukça çirkin görüntüye neden olan yazı ve çizimleri kalıntı ve lekeler bırakmadan temizleme işlemine başladı. Çelik yerlerin hasar görmeden temizlenmesinin ardından iki bölgedeki asansör tekrar hizmet vermeye başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751