Sizler artık gönül  elçilerimizsiniz

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl 44.’sü düzenlenen ve muhteşem görüntülere sahne olan Altın Kiraz Festivali, tamamlandı. 5 ayrı ülkeden ilçemize gelen ve festivale konuk olan 250 yabancı öğrenci ise etkinliklere renk kattı. Başkan İsmail Baran da festival bitimiyle birlikte ülkelerine geri dönecek olan yabancı öğrencileri yemekte ağırladı. ‘Veda’ yemeği de renkli görüntülere sahne oldu, öğrenciler coştu, coşturdu.

HALAY, HORON, ÇİFTETELLİ…

Tütünçiftlik sahilinde bulunan 1453 Cafe ve Restaurant’ta gerçekleştirilen yemeğe; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş, Özel Kalem Müdürü Emrah Çoban, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş ile yabancı öğrenci ve öğretmenler katıldı. Yemek sonrasında öğrenciler bu kez kendi müzikleri ile değil, Türk müzikleri ile sahnedeydi. Halay çekip horon tepen öğrenciler, çiftetelli de oynadı.

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Başkan İsmail Baran da öğrencileri kırmadı, onlarla birlikte sahneye çıktı ve eşlik etti. 250 kişilik öğrenci grubuna çeşitli hediyeler takdim eden Başkan İsmail Baran, “Festivalimize gerçekten renk kattınız. Burada artık bir eviniz olduğunu unutmayın. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Sizler artık bizler için birer gönül elçilerisiniz” ifadelerini kullandı. Yabancı öğrenciler de Başkan İsmail Baran’a Türkçe ‘Büyük başkan’ diyerek tempo tuttu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.