Başkan Söğüt: “Sizler İçin Güzel Bir Gelecek Hedefliyoruz”

Başkan Söğüt, gençlere geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları konusunda tavsiyelerde bulundu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gençlik Buluşmaları kapsamında Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Özkan’ında katıldığı buluşmada ilk olarak kendi özgeçmişini anlatan ve öğrencilik yıllarına değinen Başkan Söğüt, üniversite yolculuğu ile ilgili tecrübelerini aktardı.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Göreve geldiği günden bu yana Körfezli gençlerle ‘Gençlik Buluşmalarında’ bir araya geldiğini, onları dinlediğini belirten Başkan Söğüt, “Şunu söyleyebilirim ki; gençlerimizin hayata dair hedefleri ve heyecanları var. Bugünden geleceğe dair hedef koymanız ve o doğrultuda çalışmanız gerçekten önemli. Artık Türkiye eski Türkiye değil. Gençlere sunulan imkanlar ve güven çok fazla.

DÜNYA İLE ENTEGRE BİR TÜRKİYE

Dünyaya entegre bir Türkiye var. Bizler de Körfez Belediyesi olarak bu noktada her zaman en büyük destekçiniziz. Sizlerin kendinizi yetiştirmeniz, bilgiye kolay ulaşırken, farklı alanlarda da tecrübe edinmeniz için bir çok proje gerçekleştiriyoruz. Bizim hedefimiz de gayemiz de gençlerimizin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesine olanak sağlayabilmek.

GENÇLERİMİZ İSTEDİ, YAPTIK

Gençlerimizin bizden merkezi noktada dijital bir kütüphane isteği vardı. Sarnıç Han’ın en üst katında dijital bir kütüphane hayata geçiriyoruz.  Son rötuşlar yapılıyor. Gençlerimizin bilgiye rahatça ulaşabileceği, ders çalışabileceği, dinlenebileceği alanların olduğu mükemmel bir kütüphane. Çocuklarımız içinde alan oluşturduk. Gençlerimiz istedi, biz hayata geçirdik” dedi. Başkan Söğüt daha sonra çocuklardan gelen soruları cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817