SOBA PATLAMASINDA BİR ÇOCUK ÖLDÜ

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Kandil Sokak Numara 46’da soba patlaması olarak meydana gelen olayda ağır yaralanan küçük kız kurtarılamadı. Olay sırasında mahalledeki çocukların çabasıyla kurtarılan 2 kardeşin ise durumu iyi.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Tek katlı evde oturan Kaya ailesinin 3 küçük çocuğu Baran (4), Merve (10) ve Dicle Kaya’yı (2.5) evde yalnız bırakan anne Azize Kaya, alış veriş için markete gitti. Bu sırada inşaatlarda çalışan baba Muhsin Kaya’da evde yoktu. Evde yalnız kalan çocuklar yanmakta olan sobaya henüz belirlenemeyen bir madde attılar. Bir anda patlama ve beraberinde parlama meydana geldi ve soba devrildi. Bu sırada küçük kız Dicle sıçrayan ateşlerin arasında kaldı. Çocukların çığlığına ve patlama sesine komşu çocukları Kadir Anaç (15) ve Gültekin Songültekin (14) yetişerek camı kırıp içeri girdiler ve çığlık atarak vatandaşların yardıma gelmesini sağladılar.

Olay sonrasında vücudunda ağır yanıklar olan Dicle ve çeşitli yerlerinde yanıklar meydana gelen Merve ve Baran dışarıya çıkartıldılar. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan çocuklar tedavi altına alındıktan sonra ağır yaralı olan Dicle kurtarılamadı ve sabaha karşı vefat etti. Diğer iki kardeş ise taburcu edildiler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

kurtaran çocuklar.
kurtulanlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817