SOBADAN SIZAN GAZ İKİ CAN ALDI

Olay, Körfez Çamlıtepe Mahallesi İkizliçeşme Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün 14 yaşındaki Kadir Kurtaran, yalnız yaşayan anneannesi Sadet Kurtaran’ın evine gitti. Anneannesi ile birlikte geceyi geçiren Kadir Kurtaran ile Sadet Kurtaran’dan haber alamayan yakınları eve gitti. İçeri giren yakınları, anneanne Kurtaran ve 14 yaşındaki Kadir’i hareketsizce yatarken buldu. Yakınları durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından anneanne ve torununun sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendiğini belirledi.

Hastaneye Kaldırılan Anneanne ve Torunu Öldü

Ekipler tarafından Kadir Kurtaran, Körfez Devlet Hastanesi’ne, Sadet Kurtaran ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşlı kadın ve torunun yakınları ise olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. 14 yaşındaki Kadir ambulansa taşınırken annesi, "Annesinin kuzusu. Ne olur kaldırın diyorum, kaldırın" diyerek gözyaşı döktü. Tedavi altına alınan 14 yaşındaki Kadir Kurtaran ve anneannesi Sadet Kurtaran yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817