Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen Anneanne ve Torunu Defnedildi

Olay, dün Körfez Çamlıtepe Mahallesi İkizliçeşme Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 8 Şubat’ta 14 yaşındaki Kadir Kurtaran, yalnız yaşayan anneannesi Sadet Kurtaran’ın evine gitti. Anneannesi ile birlikte geceyi geçiren Kadir Kurtaran ile Sadet Kurtaran’haber alamayan yakınları dün eve gitti. İçeri giren yakınları, anneanne Kurtaran ve 14 yaşındaki Kadir’i hareketsiz yatarken buldu. Yakınları durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından anneanne ve torununun sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini belirlendi.

Hastaneye Kaldırılan Anneanne ve Torunu Öldü

Ekipler tarafından Kadir Kurtaran, Körfez Devlet Hastanesine, Sadet Kurtaran ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaşlı kadın ve torununun yakınları ise olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Tedavi altına alınan torun ve anneannesi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817