banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ŞOFÖRÜ  UYARMAK İSTEDİ 5 YERİNDEN  BIÇAKLANDI

Şoförün saldırısına uğrayan Taşçı, bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Yolun açılması için şoförü uyarmak isteyen Kocaeli Büyükşehir Ulaşım Daire başkanlığında çalışanı ve Hizmet-İş Sendikası üyesi Murat Taşçı, minibüs şoförü tarafından 5 yerinden bıçaklanarak Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Murat Taşçı’yı Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Seka Devlet Hastanesi Genel Cerrahi bölümünde ziyaret etti.

 

Geçmiş olsun dileğinden sonra olayı kınayan Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, “Bu şehirde vatandaşlarımızın canını emanet ettiği otobüs şoförlerinden böyle bir saldırı gerçekleşmesini kabul etmemiz mümkün değil. Bir an önce olayın failinin yakalanması ve gerekli cezanın verilmesini bütün çalışanlar olarak talep ediyoruz. Ayrıca, İzmit Öğretmenevi girişi aynı zamanda Ulaşım Daire Başkanlığı girişi olan bu alanda sabah büyük sıkışıklık olduğu ve her zaman kargaşa oluştuğu daha büyük acıların yaşanmaması için acil önlem alınması gerekiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826