banner2752
banner2750

Soğuk Havada, Sıcacık hizmet.!

Vatandaşların sağlığı ön planda tutularak, hijyenik koşullarda ve Nazende tesislerinde günlük olarak pişirilen yemekler, Körfez’de ikamet eden 100 aileye belediye ekiplerince teslim ediliyor. Haftanın 7 günü ortalama 260 vatandaş sıcak yemek hizmetinden yararlanıyor.

GÜNLÜK SICAK YEMEK DAĞITILIYOR

Körfez Belediyesi, Aşevi hizmete girdiği günden beri ihtiyaç sahibi Körfezlilere sıcak yemek hizmeti sunmaya devam ediyor. Hayata geçirilen proje ile hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların yemek ihtiyaçları karşılanıyor. Vatandaşlara günlük iki öğün olacak şekilde hazır yemekler ulaştırılıyor.

VATANDAŞ MUTLU

Hizmetten son derece memnun olan vatandaşlar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini ileterek, aşevi hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751