SÖĞÜT: "16 OCAK KOCAELİ  İÇİN ONUR GÜNÜDÜR"

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, yayımladığı mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 16 Ocak 1923’te İzmit Kasr-ı Hümayun’da gerçekleştirdiği tarihi toplantıda, Kurtuluş Savaşı boyunca yazılarıyla, yaptıkları haberlerle Milli Mücadele’ye büyük katkılar sunan gazeteci ve yazarlarla ülkemizin geleceğini konuşmuş, onların fikirlerini alarak, Türkiye’nin yeni rotasını çizmiş ve Cumhuriyet’in temellerini atmıştır.

GURUR KAYNAĞI OLMUŞTUR

Bu önemli gün hiç şüphesiz ki Kocaeli ilimiz için ayrı bir gurur kaynağıdır. Demokratik sistemin en önemli unsurlarından bir tanesi olan özgür basın, kişi hak ve hürriyetleri ile meslek ilkelerine bağlı kalmak koşuluyla, haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir misyonu üstlenmektedir. Bu önemli günde basınımızın emektar çalışanlarını saygı ve sevgiyle selamlıyorum, 16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817