banner2752
banner2750
banner2776

Şener Söğüt konuşmasında, zaferin birlikte çalışmayla elde edildiğini belirterek, “Taşkınlığa mahal vermeden hiç bir kardeşimizin burnu kanamadan, bu zaferimizi, bu bayramımızı burada kutlayarak evimize gidip iki rekat şükür namazı kılalım. Bunun için hepinize teşekkür ederim, sandıktan istikrar çıkmıştır, sandıktan Cumhur İttifakı çıkmıştır, sandıktan Recep Tayyip Erdoğan çıkmıştır” dedi.

Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da konuşmasında, “Bu akşam bir başkasın Körfez, bu akşam, Körfez, Kocaeli, Türkiye, Ümmetin zafer vakti. Zalimler istemese de Allah Nurunu tamamlayacaktır. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yol arkadaşlığı yaptık. O yalnız bizin değil bütün dünyada ki mazlumların lideridir. Cumhur İttifakına destek olan Devlet Bahçeli’de teşekkür ediyorum, bu zafer hem AK Partlilerin, hem Ülkücülerin hem de BBP lilerin zaferidir. Artık birlikte olma vaktidir, şimdi, Türkiye olma vaktidir” şeklinde hitap etti.

Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’da balkon konuşmasına katıldı ve hitabında ülkenin bundan sonra hızla ilerlemeye başlayacağını ve elde edilen sonucun istikrar getireceğini söyledi.

Balkon konuşması kalabalık gurup tarafından takip edildi. Kutlamalar nedeniyle Cahit Zarifoğlu Caddesi bir süre trafiğe kapandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680