banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt, Çalışanlarına Tatlı İle Teşekkür Etti

Tüm kent genelinde olduğu gibi Körfez ilçede de etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağışın başladığı ilk andan itibaren Körfez ilçenin özellikle üst kesimlerinde yaşanan sorunlarının önüne geçmek isteyen Körfez Belediyesi ekipleri, yolların açık kalması ve ulaşımın sorunsuz şekilde sağlanabilmesi için büyük bir özveri ile çalışıyor.

TATLI İKRAM ETTİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Yukarı Hereke bölgesinde yolların açık kalması için büyük bir fedakarlıkla görev yapan belediye personelini ziyaret etti.

Çalışanlarla bir araya gelerek kolaylıklar dileyen, ayrıca hizmetleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Söğüt, personeline tatlı ikramında da bulundu. Başkan Söğüt Hereke ziyareti sırasında 17 Ağustos mahallesi Muhtarı Halil Taş’dan mahallenin sorunları hakkında brifing aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751