Söğüt; “Cumhur İttifakı geleceğin teminatıdır”

Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürürken, farklı dinamiklerle bir araya gelerek hem onların önerilerini dinliyor hem de yapacaklarla ilgili olarak bilgiler aktarıyor. Şener Söğüt, son olarak Belediye Başkanı İsmail Baran, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Hacı Osman Mahallesi’ndeydi. Bağdat Camii’nde cemaatle bir araya gelen Söğüt, “Cumhur ittifakı, milletin kendisidir” dedi.

YIKIM VE GÖZYAŞI GETİRİRLER

Cumhur ittifakı ruhu ile Körfez’de çalışmalara devam ettiklerini belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “Bir tarafta ülkenin, milletin, devletin bekası konusunda birlikte yol yürüyen Cumhur İttifakı, diğer tarafta da kendilerine ne ad verirlerse versinler içinde Kandil'in, Pensilvanya'nın, ülkemize husumeti aşikar tüm çevrelerin yer aldığı bir ittifak var. Bu zihniyet ülkemize, milletimize sadece yıkım ve zulüm getirir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817