Söğüt'den gazetemize ziyaret

Gazetemizi de ziyaret eden Şener Söğüt, “Bugün kü çalışmalar sırasında ve sonrasında da hizmetlerimizde bize yön verecek olan destek ve uyarılarınıza ihtiyacımız var. Basın toplumun sesi olarak bizlere yapılması gerekenleri ve varsa yanlışları dile getirerek, uyarıcılık görevini yerine getirmelidir” dedi.

Şener Söğüt, halkın ihtiyaçları doğrultusunda istek ve görüşler de dikkate alınarak yaklaşık 90 maddelik proje listesi hazırladıklarını, bunu da göreve geldikten sonra hemen uygulamaya koyacaklarını ifade ederek, “Gönüllere dokunarak ve halkın taleplerini dinleyerek çalışma sözü verdik bunu da uygulayacağız” dedi.

Şener Söğüt’ün ziyareti sırasında Körfez İlçenin sevilen siması İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Ak Parti teşkilatının değişmez gür sesi  Zekeriya Çetin ve  SKM. Görevlisi Güncer Yeten'de yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817