Söğüt, Deve Sırtında Halkı Selamladı

Posof Kaymakamı Ahmed Çelik ile Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar’ın konuğu olarak Ardahan’a gidenler arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de yer aldı.

KÖRFEZ HEYETİ KALABALIKTI

Başkan Söğüt’ün yanı sıra belediye başkan yardımcılarından İbrahim Çırpan, Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, Körfez Posoflular Derneği Başkanı Muharrem Eren, Karslı meclis üyeleri Av. Sinan Barış Kaya ile Doğan Orak, Körfez Belediyesi Ruhsat Müdürü İskender Mert, Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, Temizlik İşleri Müdürü Recep Şen ve bazı özel isimler de şölene katıldı.


 

SÖĞÜT, ATALAY VE YILMAZ BİRLİKTE

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile de bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt burada hem aşıkları dinledi hem de davetlilerle sohbet etti. Öte yandan şölende renkli görüntüler de yaşandı. Posofluların adeti olan deve oyununa katılan protokol mensupları halkı gençlerin oluşturduğu deve üzerinden selamladı.

SÖĞÜT’E SEVGİ SELİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Posofluların adetine uydu ve deveye binerek Posofluları selamladı. Sempatik hareketlileri ile bütün ilgiyi bir anda üzerinde toplayan Başkan Söğüt, bölge halkını sevgisini ve saygısını kazandı. Şölene katılan diğer Körfezli konuklar da hem deve oyununa iştirak etti ve hem de diğer aktivitelerde boy gösterdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817