banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt, Dursun Ailesini Yalnız Bırakmıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da sık sık andığı Dursun’un Hereke’deki ailesi özellikle kent siyasileri tarafından yalnız bırakılmıyor.

DURSUN’U UNUTMADI

Son olarak Hereke’de esnaf ziyaretleri yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, beraberindeki heyetle birlikte Prof. Haluk Dursun’un kardeşleri Feridun Dursun ile Haldun Dursun’u, Hereke’de işlettikleri çay bahçesinde ziyaret etti. Gerçekleşen buluşma sırasında Başkan Söğüt’e yardımcılarından Faruk Denli ve Osman Yurt da eşlik etti.

ESNAF GEZİSİ YAPTI

Prof. Dr. Haluk Dursun’un son derece önemli bir sima olduğunu dile getiren Başkan Söğüt, “Haluk hocamız Türkiye’ye büyük hizmetleri olmuş bir isimdi. Kendisinin vefatı ile bu ülke çok büyük bir değerini yitirmiş oldu. Haluk hocamızı rahmetle anıyoruz” dedi. Öte yandan Hereke’deki gezisinde esnafa da konuk olan Söğüt, gördüğü yakın ilgi karşısında büyük moral buldu.


 

ORTAK AKIL VURGUSU

Körfezli hemşehrilerinin ve özellikle esnafın sorunları ile yakından ilgilendiklerini dile getiren belediye başkanı Şener Söğüt, “Hemşehrilerimizin istek ve önerilerini birebir dinlemek için her fırsatta esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın fikir ve önerileri, bizim çalışmalarımıza da yön vermektedir. Körfez’i ortak akılla yönetmek bizim vazgeçmeyeceğimiz bir anlayıştır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751